Connect with us

ACTUALITATE

2-4 FEBRUARIE – CCI Maramureș organizează ediția a XVII-a a evenimentului Nunta de la A la Z

Publicat cu

pe

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș și Baia Mare Value Centre organizează, în perioada 02 – 04 februarie 2024, în galeria centrului comercial, EXPO NUNTA DE LA A LA Z!

„Ne face plăcere să vă relansăm invitația de a fi alături de Camera de Comerț și Industrie Maramureș și de a promova oferta Dumneavoastră de produse și servicii dedicate viitorilor miri în cadrul expoziției NUNTA DE LA A LA Z, eveniment care susține această industrie de 17 ani.

Regăsiți atașat prezentei invitații ADEZIUNEA-CONTRACT aferentă înscrierii la târgul de nunți pe care, conform tradiției, C.C.I. Maramureș îl organizează în februarie, luna consacrată acestui eveniment”, transmit reprezentanții CCI Maramureș.

Expozanții care se înscriu până la data de 15.01.2024 vor beneficia de reducerea de 10%. Detalii despre alte reduceri regăsiți în Adeziunea-contract. Înscrierile se înregistrează la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr. 16, Baia Mare, pe e-mail: expo@ccimm.ro sau telefonic la 0733.674898 – (persoană de contact Oana Bran) sau 0262.221510.

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate