Uncategorized

Mos Craciun a venit la copiii cu autism din Baia Mare

Publicat cu

pe

Copiii din cadrul Centrului de Zi al Asociatiei Autism Baia Mare l-au asteptat pe Mos Craciun. Micutii si tinerii cu varste cuprinse intre 2 si 13 ani au pregatit un spectacol pentru cel ce le aduce daruri, dar si pentru primarul Catalin Chereches, care a fost unul dintre cei mai asteptati invitati ai serbarii Займ на карту онлайн без отказа. . Edilul a venit cu pachete pentru toti copiii, acestea ajungand in sacul Mosului ca bucuria micutilor sa fie si mai mare.

„Ma bucur ca am putut fi alaturi de acesti copii minunati, alaturi de parintii si specialistii care au grija ca acestia sa faca progrese impresionante in timp. Stiu ca autismul poate fi tratat daca este descoperit din timp.

Un mai mare sprijin din partea statului ar fi de folos in acest demers de a trata boala, de a oferi acestor copii un viitor mai bun. Emotia si bucuria lor, m-au incantat. Am inteles ca este prima serbare a lor, dar sunt convins ca dupa succesul de care au avut parte, vor mai fi si altele”, a declarat edilul baimarean.

Adela MURESAN

 

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version