Baia Mare

A apărut primul spălător de biciclete din Baia Mare

Publicat cu

pe

Baia Mare intră în rând cu lumea. A fost făcută recepția oficială la primul spălător de biciclete din municipiul reședință de județ, un lucru necesar având în vedere că sunt destui bicicliști prin oraș. Acum administrația locală trebuie să lucreze la amenajarea unor adevărate piste de bicicletă, dacă tot spun că încurajează transportul de acest tip.

„Am finalizat achiziția, montarea și punerea în funcțiune (racord apă, racord canalizare, turnare soclu beton) al acestui kit. Spălătorul de biciclete este amplasat în spatele Muzeului de Etnografie chiar la ieșirea de pe traseele din pădure. Realizarea acestui proiect a fost posibilă prin parteneriatul dintre UDMR Baia Mare, asociația MM Bike (cele două entități asigurând partea financiară), Vital și Primăria Baia Mare.
Țin să mulțumesc încă odată prietenului U.I pentru donația făcută către UDMR respectiv colegilor de la MM Bike, fără de care acest proiect nu putea fi făcut (atât pentru sprijinul financiar substanțial cât și pentru implicarea totală (și) în acest demers). Nu în ultimul rând partenerilor de la Vital și Construrom, care ne-au sprijinit în ceea ce privește infrastructura”, a spus Pap Zsolt Istvan, viceprimarul Băii Mari.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version