Connect with us

ACTUALITATE

A FOST AMENDAT ȘI MIRELE – Nuntă cu 400 de oameni întreruptă de polițiști în Oncești

Publicat cu

pe

Ieri, 06 ianuarie, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, cu sprijiul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID19, au executat o acțiune punctuală la un restaurant din comuna Oncești, despre care dețineau date și informații că nu respectă măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă.

În urma verificărilor efectuate, a fost constatat în desfășurare un eveniment privat, tip nuntă, cu aproximativ 300-400 de participanți, fără să fie respectate măsurile legale care se aplică pe perioada stării de alertă, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 31.500 de lei, respectiv s-a dispus sancționarea contravențională a administratorului operatorului economic, în calitate de organizator ai evenimentului, cu suma de 15.000 lei, a mirelui cu suma de 3.000 lei și a mai multor persoane participante la eveniment, cu suma totală de 13.500 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.
În continuare, polițiștii urmează să efectueze cercetări, în baza filmărilor deținute, pentru ca celelalte persoane participante la eveniment, să fie identificate și sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate