ACTUALITATE

A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI – Șoferul care a accidentat mortal un biciclist în Lucăcești, reținut pentru 30 de zile

Publicat cu

pe

Ieri, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pe numele bărbatului de 36 de ani, bănuit că a accidentat mortal un biciclist pe D.J. 108E, aflat și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Știrea inițială

La data de 4 octombrie, în jurul orei 20.00, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 108.

Conducătorul auto, bănuit de accidentarea mortală a unui biciclist în vârstă de 49 de ani din Lucăcești, a fost identificat de polițiștii din Șomcuta Mare, după ce acesta ar fi părăsit locul accidentului.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version