SPORT

ACADEMIA DE HANDBAL MINAUR – Curs de arbitraj pentru juniorii clubului

Publicat cu

pe

Academia de Handbal Minaur organizează în perioada 20-22 septembrie 2022 o nouă ediție a cursului de formare a arbitrilor. Acest curs organizat în colaborare cu Federația Română de Handbal și cu Asociația Județeană de Handbal Maramureș se desfășoara în sala de conferințe a Complexului Național “Lascăr Pană” și îl are ca lector pe Alin Cîrligeanu, lector EHF, fost arbitru internațional, actual observator FRH și EHF, membru în Consiliul de Administrație al FRH.

„Academia de Handbal Minaur intenționează să organizeze acest curs în fiecare an (a fost întrerupt în perioada pandemiei). Chiar dacă acest curs este destinat sportivilor din cadrul clubului, pot participa sportivii de la toate cluburile din Baia Mare, fără costuri.

Scopul acestui proiect este cunoașterea în detaliu a Regulamentului de către sportivi, dar și crearea cadrului care să permită obținerea carnetului de arbitri de către sportivii care vor fi interesați și atrași de această carieră profesională”, informeaza site-ul oficial al clubului.

foto academiadehandbalminaur.ro

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version