ACTUALITATE

ACCIDENT – Doi motocicliști loviți cu mașina de un șofer din Ruscova

Publicat cu

pe

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1H, localitatea Jibou, județul Sălaj, s-a produs aseară un accident rutier în care au fost implicate 2 motociclete și 1 autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea celor 2 motocicliști, care urmează a fi transportați la spital. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Ruscova, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția drumului județean 108 A cu D.N. 1 H, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor motociclete conduse fiecare de câte un tânăr de 16 ani, unul din localitatea Var, altul din localitatea Someș-Odorhei, care se deplasau pe direcția Jibou – Var, intrând în coliziune cu prima dintre acestea.
Totodată, conducătorul celei de-a doua motociclete a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă”, transmit reprezentanții IPJ Sălaj.

În urma accidentului rutier, cei doi tineri au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Atât conducătorul autoturismului, cât și conducătorul celei de-a doua motociclete au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

foto sportulsalajean.ro

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version