SPORT

ACCIDENTARE – Cristina Laslo (CS Minaur) ratează „dubla” România-Danemarca

Publicat cu

pe

Veste tristă pentru Cristina Laslo și echipa națională de handbal feminin a României. Accidentarea la gleznă suferită în timpul meciului CS Minaur – CSM Slatina s-a dovedit mai gravă decât părea la prima vedere și Cristina nu va putea juca în „dubla” cu Danemarca din preliminariile CE 2022. Jucătoarea echipei CS Minaur a aflat verdictul medicilor în cantonamentul echipei naționale de la Mioveni, unde, pe 2 martie, va avea loc prima întâlnire cu Danemarca.

„Din păcate trebuie să mă întorc la Baia Mare pentru a începe recuperarea. Fizic mă simt destul de bine. Eram entuziasmată că după ultimul meci de campionat am avut câteva zile să mă recuperez, după oboseala acumulată în EHF European League și campionat. Fizic nu pot să zic că mă simt bine, având o entorsă la glezna stângă, dar mai mult emoțional mă simt tristă și descurajată puțin. Dar, privesc curajoasă spre viitor și pot să mă gândesc doar la meciurile cu Austria și Insulele Feroe din aprilie.

Le voi încuraja pe fete din fața televizorului și sper să vină cu puncte din ambele meciuri cu Danemarca. Hai România!”, a declarat Cristina Laslo, într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a Federației Române de Handbal.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version