Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

ACUZAT DE PLAGIAT – Florin Roman a demisionat din Guvern!

Publicat cu

pe

Scandal în toată regula în guvernul Nicolae Ciucă. Florin Roman, ministrul Digitalizării, a demisionat din Guvern după ce a fost acuzat de plagiat și că și-a trecut în CV o licență la Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, deși nu a urmat cursurile universității respective. Florin Roman a mai anunțat că îl dă în judecată pe Dacian Cioloș.

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict.
In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.
Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate