STIREA ZILEI

ADINA BORODI – „Îmi doresc să ajut echipa națională în barajul cu Polonia”

Publicat cu

pe

Naționala de fotbal feminin a României va întâlni în dublă manșă reprezentativa Poloniei, în prima rundă din play-off-ul de calificare pentru Campionatul European din 2025, care va avea loc în Elveția.

Partida tur se va disputa vineri, 25 octombrie, de la ora 19 (Digi Sport 2), pe stadionul Arcul de Triumf din București, returul fiind programat în 29 octombrie, de la aceeași oră, la Gdansk.

Dacă se vor califica, tricolorele vor înfrunta în runda a doua a play-off-ului câștigătoarea dintre Slovenia și Austria, pe 25 noiembrie și 3 decembrie.

Băimăreanca Adina Borodi (19 ani, Universitatea Cluj) a fost convocată de selecționerul Masimo Peddrazzini din postura de golgheteră a Superligii feminine. Fotbalista, care evoluează pe postul de atacant, traversează o perioadă foarte bună de formă sportivă, venind după opt meciuri consecutive cu gol marcat în campionat.

„Sper și îmi doresc să ajut și echipa națională și să duc mai departe perioada asta bună pe care o am. Mă aștept să fie două dueluri tari, însă ne vom juca șansa și nu o să ne dăm bătute până la fluierul final. Faptul că am ajuns la acest baraj după victorii pe linie, ne dă foarte multă încredere în noi și cu siguranță ne dorim să obținem rezultate pozitive și să ne calificăm, a declarat Adina Borodi, pentru FRF TV.

Adina Borodi a fost suporter al echipei naționale, la precedentul baraj disputat de România, în 2016, contra Portugaliei.

„Îmi aduc aminte cu drag că am fost spectatoare la acel meci și țin minte jucătoarelee și cum s-a desfășurat acea partidă. Și, dacă nu mă înșel, la scurt timp am primit prima convocare la naționala U15. Clar, acel meci a fost un imbold pentru mine”, a mai spus Adina Borodi.

Marius CÎMPIAN

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version