Connect with us

ACTUALITATE

AJOFM MARAMUREȘ – Aproape 50 de persoane au fost angajate cu ocazia Bursei generale a locurilor de muncă

Publicat cu

pe

Bursa generală a locurilor de muncă s-a desfășurat vineri, 20 mai, la Casa Armatei din Baia Mare. La acest eveniment au fost prezenți 36 de agenți economici, dintre care 3 angajatori de inserție și au fost oferite 509 locuri de muncă.

„La această ediție a bursei, au participat 515 persoane aflate în cutarea unui loc de muncă care au vizitat standurile angajatorilor și au analizat ofertele. Astfel angajatorii au selectat 235 de persoane în vederea angajării din care 9 au statutul de persoane marginalizate social.
Ca urmare a medierii directe, au fost emise repartiții în vederea angajării pentru 49 de persoane, din care 3 sunt cu studii superioare, respectiv tehnician cadastru, director societate comercială și agent comercial.
Din cele 46 de persoane cu studii medii (liceu, scoală postliceală sau profesională) s-au angajat în următoarele meserii: vânzător, șofer autoturisme și camionete, tâmplar universal, cartonagist, conducător auto transport rutier, casier, barman, ospătar, ucenic, zugrav, tehnician cadastru, manipulant mărfuri, zidar-pietrar, ospătar(chelner) și asistent personal al persoanei cu handicap.
Astfel angajatorii au selectat 235 de persoane în vederea angajării din care 9 au statutul de persoane marginalizate social”, informează reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș.

De asemenea, la bursa generală au participat reprezentanţi ai Cercului Militar Judeţean Maramureş, care au oferit sprijin și informații persoanelor care doresc să urmeze o carieră în domeniul militar.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate