ACTUALITATE

AL DOILEA – UniCredit Bank România crește comisioanele standard aplicabile persoanelor fizice

Publicat cu

pe

UniCredit Bank România crește comisioanele standard aplicabile persoanelor fizice, începând cu 1 martie 2024, în special pe cele privind operațiunile cu numerar la ghișeu.

Clienții UniCredit vor avea patru luni la dispoziție pentru a se obișnui cu noile tarife, mai mari, percepute de bancă pentru o serie de operațiuni. Cele mai importante creșteri sunt cele pentru tranzacțiile cu numerar la ghișeu, dar cresc și comisioanele pentru operațiunile electronice. Cele mai multe dintre comisioanele enumerate mai jos, cu excepția celor privind operațiunile la ghișeu, pot fi evitate dacă clienții aleg un pachet de cont curent și respectă în fiecare lună condițiile de eligibilitate (care presupun anumite încasări minime sau investiții și cel puțin o plată electronică).

Creșterile de comisioane ale UniCredit vin în contextul în care băncilor le-a fost impusă o taxă pe veniturile brute de 2% pe an, care va avea un impact de circa 100 de milioane de lei în rezultatul net al UniCredit (cât 43% din impozitul pe profit, care va fi plătit în continuare).

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version