SPORT

ALEXANDRU SABOU (antrenor Minaur) – Sper ca băimărenii să vină în număr cât mai mare și să ne încurajeze

Publicat cu

pe

CS Minaur va juca sâmbătă, 27 august (ora 18), acasă cu Ferencvaros Budapesta (Ungaria) în manșa I din primul tur preliminar al comeptiției EHF European League.

Partida va fi arbitrată de danezii Jesper Krikholm Madsen și Henrik Mortensen, în timp ce delegat din partea EHF va fi Aco Nikolovski (Macedonia de Nord).

Returul va avea loc duminică, 4 septembrie, de la ora 17 (ora României), în “Elek Gyula Arena” din Budapesta.

“Avem o stare de spirit bună, dar știm ce ne așteaptă și ne-am pregătit pentru asta. Suntem sigur că va fi un meci extrem de greu având în vedere valoarea jucătorilor de la Ferencvaros, însă mergem încrezători și ne jucăm șansa. 100% Ferencvaros este favorită. Să nu uităm în ce campionat evoluează, cu ce echipe se luptă în fiecare an. Asta însă nu ne scade moralul, suntem încrezători, așa cum am fost și sezonul trecut, când am mers de fiecare dată la victorie. Mai știu și că publicul băimărean va fi din nou la înălțime și ne va ajuta să scoatem maximum din primul meci, Eu sper ca băimărenii să vină în număr cât mai mare și să ne încurajeze, pentru că avem nevoie de suportul lor”, a declarat Alexandru Sabou, antrenorul echipei CS Minaur, pentru site-ul oficial al clubului minaur.ro.

Intrarea se face doar pe bază de bilet în valoare de 20 de lei (abonamentele nu sunt valabile). Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului (marti – vineri, orele 10.00-15.00) sau de la casa de bilete a sălii, în ziua meciului, între orele 16.00-18.00.

foto Ovidi Dragomir Facebook CS Minaur

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version