Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

Alianță PSD-AUR-USR în Maramureș. Cine spune asta

Publicat cu

pe

Acum e momentul înțelegerilor politice. Noii primari își preiau mandatele obținute în urma alegerilor din 9 iunie, iar acum miza o reprezintă alegerile parlamentare, respectiv prezidențiale. Acum se fac negocieri, se schimbă directori din instituții publice după culoarea politică avută, lucruri normale în România anului 2024. Și tot acum se fac alianțe la care acum ceva timp nu te-ai fi gândit că ar fi posibile. Dar te faci frate și cu dracul ca să treci puntea, nu?
„Avem confirmarea publică a înțelegerii dintre PSD și AUR pentru a susține, cu orice preț, accederea lui George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale, singura variantă în care Marcel Ciolacu ar putea deveni președintele României, după modelul patentat de PSD în 2000. De acum, românii știu că votul pe care îl dau pentru George Simion este de fapt un vot pentru Marcel Ciolacu, un vot pentru puterea absolută a PSD în România.
În Maramureș, lucrurile sunt mai complicate, aici avem o alianță PSD-AUR-USR, parafată prin înțelegeri pentru împărțirea funcțiilor la nivelul administrației județene. Orice vot al maramureșenilor pentru USR înseamnă un vot pentru PSD și AUR, un vot pentru o putere discreționară în Maramureș. Românii prețuiesc valorile democratice și am încredere că prin votul lor vor păzi țara de absolutismul PSD”, spune Ionel Bogdan.
Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo