ACTUALITATE

AMENZI ȘI DOSARE PENALE – Infracțiuni pe șoselele Maramureșului

Publicat cu

pe

La data de 11 iunie, polițiștii orașului Dragomirești împreună cu cei din cadrul Secției 2 Politie Rurală Bogdan Vodă și cei din Poienile Izei, au executat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe D.J. 186, Dragomirești – Strâmtura.

În cadrul acțiunii au fost oprite pentru verificări peste 40 de autovehicule și au fost legitimate 48 de persoane. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, au dispus măsura complementară a reținerii unui permis de conducere și au întocmit dosare penale după ce au constatat două infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Alte infracțiuni au fost constatate de polițiștii din Baia Mare, Borșa și Seini, în cadrul activităților pe care le-au desfășurat pe raza de competență. Astfel, au fost depistate mai multe persoane care au comis infracțiuni de fals privind identitatea, conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version