Connect with us

SPORT

ANDREEA POPA, JUCĂTOAREA MECIULUI – CS Minaur a debutat cu dreptul în EHF European League

Publicat cu

pe

CS Minaur a învins azi pe teren propriu, cu 34-32 (18-14), pe MKS Zaglebie Lubin (Polonia) în primul meci din grupa B a competiției EHF European League.

Având în față un adversar accesibil, băimărencele au dominat în cea mai mare a timpului partida. După o perioadă de joc echilibrată, care a durat până în min. 19 (11-11), CS Minaur a trecut la timonă și se părea că va câștiga fără emoții. Profitând de câteva pase greșite și ratări ale gazdelor, polonezele au revenit în joc și au reușit chiar să egaleze (29-29, min. 53).
În ultimele șapte minute, Andreea Popa a luat în atac jocul pe cont propriu, conducându-și echipa la victorie. Tânăra jucătoare a echipei CS Minaur a marcat două goluri atât de pe inter dreapta, cât și de pe inter stânga, și, în plus a oferit două pase ideale, transformate în gol de Asuka Fujita.
CS Minaur: Pandzic, Enache – A. Popa 7 goluri, Laslo 7, Fujita 6, Lavko 5 (1 din 7m), Burlachenko 4, Severin 3, Cioca 1, Polocoșer 1, Tănasie, Kerekes, De Souza, Țîrle. Antrenori Raul Fotonea și Daniel Apostu.
 
În etapa a doua a competiției, CS Minaur va juca sâmbăta viitoare, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim (Germania).
Tot în prima etapă, azi s-a mai disputat în grupa B partida Les Neptunes de Nantes (Franța) – SG BBM Bietigheim 25-27 (16-17).

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate