ACTUALITATE

ANUNȚ – Meșterii Populari din Maramureș sunt așteptați la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan”

Publicat cu

pe

În anul 2024, la nivelul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș a fost înființată structura cunoscută sub numele de Casa Meșterilor Populari.

”Toți meșterii populari recunoscuți de instituția noastră și cei care aspiră să devină meșteri populari vor fi evaluați sau reevaluați conform noii Proceduri.

Scopul acestei proceduri interne este clasificarea meșterilor populari în categorii, conform Regulamentului de Funcționare și Organizare a Casei Meșterilor Populari (document disponibil la sediul instituției) din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș.

Pentru a putea fi evaluați/reevaluați, este necesar să depuneți un dosar la sediul nostru din Baia Mare, str. Culturii, nr. 7A, care să conțină:

Fotografii (fizice sau în format electronic) sau materiale video pe suport USB/CD cu produsele meșteșugărești realizate.
Diplome sau premii obținute pentru produsele meșteșugărești (dacă este cazul).
Copia cărții de identitate/buletin.
O Cerere de evaluare a dosarului (disponibilă la sediul instituției).
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0262 211 560 sau prin e-mail la adresa cjcpctmm@gmail.com”, conform anunțului.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version