Connect with us

TEHNOLOGIE

APLICAȚIA TANNA – Schimbă, donează sau vinde cărțile de care nu mai ai nevoie

Publicat cu

pe

Un programator clujean a lansat o aplicație mobilă care va schimba felul în care interacționați cu cărțile – Tanna. Disponibilă atât pe platforma Android, cât și pe iOS, Tanna este o aplicație inovatoare care vă permite să faceți schimburi, donații sau să vindeți cărțile citite ori cele pe care nu le mai doriți.

Funcțiile principale ale aplicației permit crearea unor licitații pentru cărțile dvs., fie manual, fie prin scanarea codului ISBN. Odată licitația creată, aceasta devine vizibilă pentru întreaga comunitate Tanna. Utilizatorul care a inițiat licitația va primi oferte de la alți utilizatori, iar alegerea câștigătorului îi aparține. După finalizarea licitației, cei doi utilizatori vor avea la dispoziție 7 zile pentru a pune la punct detaliile transferului de cărți, direct în chat-ul aplicației.

Tanna este o aplicație gratuită și poate fi instalată pe orice smartphone din Google Play sau App Store. Este potrivită atât pentru cei care au acumulat o colecție considerabilă de cărți de-a lungul timpului, dar și pentru cei în căutare de lecturi noi. Mai mult, aplicația oferă o multitudine de activități utilizatorilor, precum trivia, concursuri și multe altele.

Scopul aplicației este de a promova o conduită sustenabilă, bazată pe o economie circulară, atât de necesară în zilele noastre, informează cluju.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate