Connect with us

ACTUALITATE

ARESTAȚI PREVENTIV – O băimăreancă a dat nas în nas cu hoții care-i intraseră în apartament

Publicat cu

pe

Trei bărbați din Baia Mare au fost arestați preventiv fiind bănuiți de comiterea unei tâlhării calificate, comisă în data de 26 noiembrie a.c.. În fapt, vineri, la ora 12.14, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că într-un apartament de pe strada Victor Babeș din municipiu, au intrat trei persoane necunoscute.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că la ora 12.10, persoane necunoscute au pătruns în apartament după deschiderea ușii de acces prin folosirea unei chei.
Cele trei persoane au părăsit apartamentul imediat după ce apelanta a ajuns în fața ușii de acces, împingând-o pe aceasta, continuându-și deplasarea în fugă printre blocurile din cartierul Săsar.
Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit că în apartament au fost răvășite mai multe lucruri, fiind sustrasă suma de 2.000 lei.
Imediat după sesizarea faptei, au fost demarate activitățile informativ-operative și de cercetare, iar în urma acestora au fost identificați trei băimăreni de 33, 36 și 41 de ani.
Față de cei trei a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțăiunii de tâlhărie calificată.
Polițiștii au obținut mandate de percheziție domiciliară în cauză, iar în baza acestora, au fost efectuate percheziții domiciliare la locuințele celor trei persoane, ocazie cu care au fost ridicate probe, iar prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.
Față de cei trei bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior, ieri 27 noiembrie, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.
Aceștia au fost depuși în Centrul de Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate