SPORT

ATÂT S-A PUTUT – Capăt de drum pentru handbalistele de la Minaur în EHF European League?

Publicat cu

pe

CS Minaur a sperat, nu foarte tare, că va produce o mare surpriză pe teren propriu și va învinge echipa SG BBM Bietigheim, în ultima etapă din grupa B a EHF European League. Băimărencele aveau neapărată nevoie de victorie pentru a se califica în sferturile competiției, dar nu au fost nici măcar aproape de a o obține. Nemțoaicele, care au venit în Baia Mare după 34 de victorii consecutive în toate competițiile și-au respectat blazonul și s-au impus la opt goluri diferență.

Dacă în apărare au evoluat decent, în schimb, în atac fetele antrenate de Raul Fotonea s-au descurcat foarte slab la atacurile poziționale, indiferent dacă au evoluat în șase sau șapte jucătoare de câmp sau chiar în superioritate numerică.

CS Minaur – SG BBM Bietigheim 20-28 (7-13)

CS Minaur: Enache, Pandzic – Burlachenko 6, Fujita 4 (2 din 7m), Petruș 2, Zych 2, Polocoșer 2, Lavko 1, Tănasie 1, Kerekes 1, Laslo 1, Severin, Cioca, De Souza, Țîrle, David. Antrenori Raul Fotonea și Daniel Apostu.

Bietigheim: Sikora, Dias Moreschi – Lauenroth 5, Snelder 4, Jensen Ostergaard 4, I. Smits 3, Kudlacz-Gloc 3, Naidzinavicius 2, Dulfer 2, Midhof 2, X. Smits 1, Jorgensen 1, Schulze, Behrend, Mala. Antrenori Markus Gaugisc și Felix Bauer.

Băimărencele mai totuși de doi bani speranță la calificarea în sferturi, dar trebuie ca mâine MKS Lubin trebuie să producă o mare surpriză și să învingă în deplasare pe Les Neptunes de Nantes.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version