Baia Mare

Atribuirea locurilor de parcare, reluată pentru unele zone din oraș

Publicat cu

pe

Primăria Baia Mare a anunțat reluarea etapei I privind procedura de atribuire a locurilor de parcare de reședință pentru imobilele situate în zona Bulevardului Unirii, strada Școlii, strada Progresului, Florilor, Arieșului, Cuza Vodă, Mărgeanului, George Enescu și Aleea Nouă.
Începând de azi, 30 septembrie și până în data de 11 octombrie, persoanele fizice ce dețin în proprietate/utilizare / folosință un autovehicul, pot depune la sediul Primăriei Municipiulu Baia Mare solicitările pentru atribuirea / licitarea unui loc de parcare de reședință, pentru o serie de locații, respectiv 5 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe bld. Unirii nr. 5A, 3 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe bld. Unirii nr. 7, arondate imobilului nr. 7 de pe bld. Unirii, 9 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe bld. Unirii nr. 9, arondate imobilului nr. 9 de pe bld. Unirii și imobilului nr. 4 de pe str. Școlii sau 4 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe bld. Unirii nr. 11, arondate imobilului nr. 11 de pe bld. Unirii.

Mai sunt disponibile 16 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Progresului nr. 52-54-56, arondate imobilelor nr. 52,54 și 56 de pe str. Progresului din Municipiul Baia Mare, 10 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Progresului nr. 58-60, arondate imobilelor nr. 58 și 60 de pe str. Progresului, 40 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Florilor nr. 2-4-4A-6-6A, arondate imobilelor nr. 2,4,4A,6 și 6A de pe str. Florilor, 11 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Arieșului nr.1, arondate imobilului nr. 1 de pe str. Arieșului, 28 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Arieșului nr.2, arondate imobilului nr. 2 de pe str. Arieșului, 34 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Arieșului nr.4 și 6, arondate imobilelor nr. 4 și 6 de pe str. Arieșului, 28 locuri de parcare libere situate în parcarile de reședință de pe str. Cuza Vodă nr.1-3 și 5, arondate imobilelor nr. 1,3 și 5 de pe str. Cuza Vodă, 61 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. Mărgeanului nr.1-1A, arondate imobilelor nr. 1 și 1A de pe str. Mărgeanului sau 15 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 1, arondate imobilului nr. 1 de pe str. George Enescu.

Adăugăm 11 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 3, 5 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 5A, 2 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 7, 8 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 9, arondate imobilului nr. 9, 4 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 11, arondate imobilului nr. 11 de pe str. George Enescu din Municipiul Baia Mare, 34 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe str. George Enescu nr. 13-15, arondate imobilelor nr. 13 și 15 de pe str. George Enescu și 21 locuri de parcare libere situate în parcarea de reședință de pe Aleea Nouă nr. 1-2, arondate imobilelor nr. 1 și 2 de pe Aleea Nouă.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version