Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

AU SĂRBĂTORIT – Polițiștii maramureșeni au oprit în trafic mai mulți tineri băuți

Publicat cu

pe

Sâmbără, 01 ianuarie, la ora 06.30, polițiștii bămăreni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Grănicerilor din municipiu. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani din Lăpuș, dinspre bulevardul Unirii către strada Păltinișului, a intrat în coliziune cu un stâlp situat pe partea stângă a sensului de mers, rezultând doar avarierea autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la Spitalul Județean de Urgentă Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sâmbătă, 01 ianuarie, la ora 22.30, în timp ce patrula de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă exercita atribuțiile de serviciu, a oprit regulamentar pentru control un autoturism condus pe D.J. 186C – Ieud.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 25 de ani din Ieud.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Dragomirești unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Aseară, 02 ianuarie, la ora 23.10, în timp ce patrula Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus exercita controlul și supravegherea traficului rutier pe DJ 171 C, între localitățile Cupșeni – Libotin, a oprit pentru control un autoturism care circula din direcția Cupșeni – Libotin.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 18 ani din Târgu Lăpuș care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate