ACTUALITATE

AUTO – Renault a prezentat în premieră Espace

Publicat cu

pe

Renault are din acest moment un nou SUV în gamă, un model de clasă medie, care poate fi cumpărat cu configurație de 7 locuri. Este vorba despre versiunea alungită a lui Austral, pentru care a fost ales un nume cu istorie pentru marcă. Renault Espace n-a murit, ci s-a transformat în SUV, informează profit.ro.

Aceasta ar fi esența lansării unui nou model în familia Renault, care a ales o nouă strategie, una bazată pe nume cu istorie și rezonanță în percepția publicului. Deși Espace a fost un monovolum, o caroserie pe care aproape nimeni nu și-o mai dorește astăzi, specialiștii francezi au considerat că reputația lui Espace este suficientă pentru a o transmite mai departe unui SUV de mari dimensiuni, care să devină mașina de familie gata să transporte până la șapte persoane.

Din punct de vedere al gamei, Espace înlocuiește vechiul Koleos, care nu a reușit să convingă, în cele două generații de existență, clienții europeni. Din punct de vedere al designului, nu există diferențe majore între Austral și Espace, la fel și din punct de vedere tehnic, versiunea de motorizare anunțată fiind același hibrid E-Tech regăsit și pe Austral, de 200 CP, care are la bază un propulsor pe benzină de 1.2 litri și este însoțit de o baterie pe 400 volți.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version