Connect with us

SANATATE

BAIA MARE – 60 de candidați admiși la programul de studiu ”Asistență medicală generală”, organizat de UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Publicat cu

pe

S-au încheiat înscrierile la primul examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu ”Asistență medicală generală”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare.
Numărul mare al celor care s-au înscris la examenul pentru asistenți medicali generali confirmă că proiectul derulat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Consiliul Județean Maramureș, este unul de succes, care va contribui la creșterea calității actului medical.
„Vreau să îi felicit pe cei 60 de admiși la acest examen și să îi asigur că pe perioada studiilor Spitalul Județean de Urgență Baia Mare va fi un partener de nădejde pentru ei.
Pe toți cei admiși îi invităm să își depună dosarele necesare începerii studiilor la sediul din Bulevardul Regele Mihai I 25A etaj 4″, a transmis Oros George Alexandru, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate