ACTUALITATE

BAIA MARE – Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE)

Publicat cu

pe

În perioada 5 mai – 5 iunie, în Baia Mare se desfășoară campania de informare, educare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Băimărenii pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la această campanie organizată de The Green Project în parteneriat cu Primăria Baia Mare și ADIGIDM Maramureș.
Toate comenzile venite până în data de 5 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare.
Se asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și electronice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către operatorii de reciclare acreditați după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

În intervalul 5 mai – 5 iunie 2022, deșeurile electrice si electrocasnice, indiferent de dimensiuni, vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / insituție pe baza unei programări la unul dintre numere de telefon:
0756 036 205
0720 811 640
TelVerde 0800 444 800, apelabile de luni până sâmbătă, între orele 9-17
Sâmbătă, 4 iunie, între orele 10.00-15.00 cetățenii pot aduce aparatele electrice vechi, defecte și la unul din următoarele puncte de colectare deschise:
În curtea Colegiului „Anghel Saligny”
În parcul de la RFN
Pe platoul de la Semilună
Pe platoul din Piața Revoluției
Complex Ferneziu
Intersecția bdul. Republicii – str. Lupului
Pentru toti cetățenii care se vor debasara de deșeurile electrice și electronice în perioada campaniei se va organiza și o tombolă cu premii constânt în electrocasnice noi.
Premiile sunt: 1 x Frigider, 2 x Cafetieră, 2 x Bormașină, 2 x Fier de călcat, 2 x Prăjitor de pâine, 2 x Sandwich maker și sunt puse la dispoziție de către Organizația Colectivă Eco Positive. Tragerea la sorți va avea loc luni, 6 iunie, în parcul de la RFN, începând cu ora 14:00.
IMPORTANT. Deșeurile electrice și electronice pot fi predate gratuit pe toată perioada anului, apelând numerele de telefon de mai sus. Participarea la tombola cu premii este posibilă doar dacă predai acest tip de deșeu în perioada 5 mai – 5 iunie!

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version