Connect with us

ACTUALITATE

BAIA MARE – Depozit clandestin cu țigări de contrabandă

Publicat cu

pe

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au identificat un depozit clandestin cu țigări de contrabandă.

Astfel, în cadrul cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii prev. de art. 270, alin. 3, din Legea nr. 86/2006, privind colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, au fost identificate și ridicate dintr-un imobil din Baia Mare, 2898 pachete de țigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă.
Imobilul în care au fost găsite țigările era folosit de către un bărbat de 54 de ani, iar valoarea totală a acestora este de aproximativ 40.500 de lei.
În cauză continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și a tragerii acestora la răspundere penală.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate