ACTUALITATE

BAIA MARE HALF MARATHON – O jandarmeriță s-a clasat pe locul 3

Publicat cu

pe

Ieri a avut loc cea de-a patra ediție a competiției sportive outdoor cu caracter urban Baia Mare Half Marathon 2024, competiție desfășurată cu scopul de a responsabiliza cetățenii pentru protejarea pădurilor și a plantării de copaci pentru o viață sănătoasă.

Printre protagoniștii competiției s-a aflat și o jandarmeriță, plt. Vancea Daniela.

„Anul acesta, colega noastră plt. Vancea Daniela a ales să reprezinte unitatea noastră la cea mai grea probă din concurs, semimaratonul de 21 km. Munca susținută și perseverența au dus-o pe podium, clasându-se pe locul al III-leea la categoria femei 19-29 de ani. Diana a parcurs distanța de 21 de km în doar o oră și treizeci și cinci de minute, adică aproape jumătate din timpul alocat pentru finalizarea cursei.
Pasionată de sport încă de mică și de atletism în mod special, Diana se antrenează pentru această competiție încă de la începutul anului și lună de lună a reușit să își depășească record după record. A muncit foarte mult pentru această cursă, anul acesta alergând peste 4000 de km, adică în medie între 10 și 15 km zilnic”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Maramureș.

La Baia Mare Half Marathon 2024 au mai participat încă șase jandarmi maramureșeni.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version