ADMINISTRATIE

BAIA MARE – O nouă întâlnire pe tema construcției grădiniței din curtea Bisericii Ortodoxe Nașterea Domnului

Publicat cu

pe

La Centrul Eparhial din incinta sediului Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, marți, 27 august, a avut loc o întâlnire în ceea ce privește finalizarea documentației studiului de fezabilitate de la Grădinița Ortodoxă care va fi construită în curtea Parohiei Ortodoxe „Nașterea Domnului” din Municipiul Baia Mare.

”Au fost prezenți Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhid. Teodosie Bud, consilier economic, domnul Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș și a părintele arhimandrit Ioachim Tomoiagă, consilier al Sectorului social-filantropic și misionar.

Amintim faptul că imobilul va face parte din ansamblul arhitectural al Bisericii „Nașterea Domnului”. Proiectul are loc în cadrul parteneriatului între Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului și Consiliul Judeţean Maramureş, parteneriat în care Consiliul Județean Maramureș își asumă construirea și înzestrarea imobilului”, a spus Pr. Adrian Dobreanu – director Departament Comunicații Media-Online din cadrul Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version