Connect with us

ACTUALITATE

BAIA SPRIE – Un tânăr de 21 de ani și o tânără de 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore

Publicat cu

pe

Organele de cercetare penală au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a doi tineri bănuiți de comiterea unei fapte de furt calificat.
În fapt, la data de 08 noiembrie a.c., Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 06 noiembrie a.c., persoane necunoscute au sustras de pe rafturile unui magazin situat pe bulevardul Unirii, mai multe bunuri în valoare de 3836 de lei.
În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați doi tineri de 21 respectiv 25 de ani și o tânără de 19 ani toți din Baia Sprie, ca fiind persoanele bănuite de comiterea faptei.

„Față de tânărul de 21 de ani și de tânăra de 19 ani, în data de 17 noiembrie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele tânărului de 21 de ani a fost emis un Mandat de Arestare Preventivă, iar pe numele tânărului de 25 de ani, a fost emis un Mandat de Arestare Preventivă în lipsă.
Activitățile investigative au fost realizate cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia Sprie”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate