Connect with us

SPORT

BASCHET – Băimăreanul Lucas Tohătan va juca în continuare la medaliata cu bronz în Liga Națională

Publicat cu

pe

Băimăreanul Lucas Tohătan, conducătorul de joc al echipei naționale, va continua să joace la CSO Voluntari (locul 3 în Liga Națională) și în sezonul 2024/2025, care va fi al treilea an petrecut de Lucas la această echipă.
„Un jucător ce a arătat o evoluție extraordinară în ultimii ani, iar la Voluntari a plusat cu și mai multă maturitate, încredere și asumare în deciziile luate chiar și în cele mai tensionate momente ale jocului.
În sezonul recent încheiat, Lucas a evoluat în alb-albastru pe plan intern în nu mai puțin de 37 de partide, înregistrând medii de 10 puncte, 3 pase decisive și 1.4 recuperări pe meci.
Play-off-ul a reprezentat pentru el perioada cea mai prolifică, unde a arătat constanță în evoluții și motivația unui jucător ce a înțeles cât de important e focusul în partidele decisive. În meciul 1 pentru medalia de bronz, Lucas a înregistrat un season-high ce a constat în 23 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și o eficiență de 28.
Ne bucurăm că vom continua să evoluăm împreună și să luptăm pentru obiective mărețe, așa cum ne propunem de fiecare dată!”, este mesajul transmis de CSO Voluntari.
Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate