SPORT

BASCHET – U-BT Cluj-Napoca a obţinut a doua sa victorie consecutivă în EuroCup

Publicat cu

pe

U-BT Cluj-Napoca a obținut a doua victorie consecutivă în EuroCup, învingând echipa israeliană Hapoel Bank Yahav Ierusalim cu 81-73 (26-22, 18-14, 19-24, 18-13), într-un meci disputat miercuri seară la Samokov, Bulgaria, în Grupa B.

Aceasta este a doua victorie la rând în deplasare pentru echipa clujeană, care și-a revenit după un început dificil de sezon, marcat de trei înfrângeri în a doua competiție ca valoare din Europa.

Campioana României a controlat jocul din Bulgaria, în ciuda faptului că echipa din Ierusalim a recuperat în sfertul al treilea, câștigându-l cu 24-19. La scorul de 67-67, cu șase minute înainte de final, U-BT a fost mai eficientă în momentele decisive și a obținut victoria cu un avans de opt puncte. Meciul s-a jucat în Bulgaria, deoarece Hapoel nu poate organiza jocuri în Israel din cauza conflictului dintre Israel și Hamas.

Pentru clujeni, Karel Guzman a fost cel mai bun jucător, înscriind 20 de puncte, având 3 recuperări și 4 pase decisive. Kevin Hervey a adăugat 17 puncte și 4 recuperări, Zavier Simpson a contribuit cu 15 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, iar Adam Mokoka a încheiat cu 14 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive.

De la Hapoel, cei mai remarcați jucători au fost Jared Harper, cu 19 puncte, Justin Smith, care a adunat 10 puncte și 4 recuperări, și Khadeen Carrington, cu 11 puncte.

În alte meciuri de miercuri, Valencia Basket a învins în deplasare pe Turk Telekom Ankara, 101-87, iar Cedevita Olimpija Ljubljana a câștigat cu 82-75 împotriva lui Aris Midea Salonic. Marți, 7Bet-Lietkabelis Panevezys a depășit vicecampioana Cosea JL Bourg-en-Bresse, scor 84-80, iar Umana Reyer Veneția a învins Veolia Towers Hamburg, 80-68.

U-BT va juca următorul meci pe teren propriu, pe 30 octombrie, împotriva echipei Umana Reyer Veneția.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version