Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

BASCHET – U-BT Cluj-Napoca a pierdut acasă în sferturile EuroCup

Publicat cu

pe

Echipa U-BT Cluj-Napoca a suferit o înfrângere în fața formației engleze London Lions, cu un scor de 91-79 (29-18, 22-19, 23-23, 17-19), într-un meci disputat miercuri seara în BTarena din Cluj-Napoca, în sferturile de finală ale competiției masculine de baschet EuroCup.

Reprezentanta României a avut o primă repriză mai puțin inspirată și nu a reușit să revină în joc. În ultimul sfert, „U” s-a apropiat la opt puncte, dar nu a reușit să reducă ecartul mai mult.

Aventura europeană a echipei „U” se încheie aici pentru acest sezon, în ciuda performanței excepționale care a adus calificarea în premieră în sferturile de finală (fază desfășurată într-o singură manșă), ocupând poziția a doua în Grupa B.

Bryce Jones a fost cel mai bun jucător al echipei din Cluj, înregistrând 23 de puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, în timp ce Marek Mejeris a adăugat 15 puncte și 4 recuperări, iar Dennis Seeley a contribuit cu 15 puncte și 3 recuperări. Adam Mokoka a înregistrat 11 puncte și 4 recuperări.

Din echipa oaspete s-au remarcat Sam Dekker, cu 21 de puncte și 6 recuperări, David Nwaba, cu 13 puncte și 8 recuperări, Josh Sharma, cu 12 puncte și 7 recuperări, Jordan Taylor (fost jucător al echipei „U”) cu 10 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, și Conor Morgan, cu 11 puncte și 3 recuperări.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate