SPORT

BASCHET – U-BT Cluj-Napoca a reuşit o nouă victorie în EuroCup

Publicat cu

pe

U-BT Cluj-Napoca a reușit o remontadă impresionantă în meciul din Grupa B a competiției masculine de baschet EuroCup, învingând echipa germană ratiopharm Ulm cu scorul de 85-81 (17-24, 19-27, 19-15, 30-15) într-o partidă desfășurată miercuri seara, în deplasare.

În prima repriză, campioana României a avut o prestație modestă, iar după primele 20 de minute, echipa din Ulm conducea cu o diferență de 15 puncte. Cu toate acestea, formația „U” din Cluj-Napoca a îmbunătățit treptat jocul său și a reușit să se impună cu scorul final de 85-81. În ultimele șase minute ale meciului, gazdele aveau un avantaj de 74-70, dar echipa clujeană a marcat nouă puncte consecutive.

Patrick Richard a fost desemnat cel mai valoros jucător al echipei ardelene, contribuind cu 27 de puncte și 3 pase decisive, în timp ce Bryce Jones a adăugat 12 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive.

Dintre jucătorii echipei gazdă, s-au evidențiat LJ Figueroa cu 17 puncte și 3 recuperări, Juan Nunez cu 15 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Thomas Klepeisz cu 14 puncte și 7 pase decisive, Georginho De Paula cu 11 puncte și 7 recuperări, precum și Trevion Lamon Williams cu 10 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive.

În alte rezultate din competiție, Dolomiti Energia Trento a învins Slask Wroclaw cu 85-79, Aris Midea Salonic a dispus de Buducnost VOLI Podgorica cu 76-75, iar Mincidelice JL Bourg-en-Bresse a învins-o pe 7bet-Lietkabelis Panevezys cu 104-71. În continuare, în aceeași seară, va avea loc partida dintre Dreamland Gran Canaria și Turk Telekom Ankara.

Echipele Mincidelice JL Bourg-en-Bresse, Dreamland Gran Canaria și U-BT Cluj-Napoca și-au asigurat deja prezența în play-off încă din etapa anterioară.

Următorul meci al U-BT Cluj-Napoca este programat pe 23 ianuarie, acasă, împotriva echipei Dolomiti Energia Trento.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version