Connect with us

ACTUALITATE

BLOCAT ÎN ZĂPADĂ – Băimărean prins de polițiști că s-a urcat băut la volan, într-un mod original

Publicat cu

pe

În data de 23 ianuarie, în jurul orei 01.40, polițiștii din Baia Mare au identificat un autoturism care a rămas blocat în zăpadă cu partea din spate, pe un spațiu verde. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 29 de ani din municipiu, a condus un autoturism pe bulevardul Unirii, iar în parcarea din fața unui imobil a executat de mers înapoi și a intrat cu partea din spate pe spațiul verde în zăpadă unde a rămas blocat.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde a refuzat să i se recolteze mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, precum a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.
În cauză, polițiștii au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

foto Arhivă

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate