Connect with us

ACTUALITATE

BMW ROMÂNIA – Program de leasing operaţional cu rata „de trei ori mai mică faţă de un leasing obişnuit”

Publicat cu

pe

BMW şi Mini Financial Services, în parteneriat cu partenerul UniCredit Fleet Management, lansează în premieră pentru modelele grupului bavarez un produs de leasing operațional care va putea fi accesat şi de persoanele fizice din România.

„Conform oficialilor BMW România, produsul de leasing operațional completează oferta BMW şi Mini Financial Services şi asigură flexibilitate pentru clienţi – de la achiziţie, prin leasing financiar, la libertatea de alegere la finalul perioadei de finanţare (returnare sau achiziţie) prin BMW şi Mini Select, până la un leasing operaţional, o formă de închiriere cu cel mai mic cost lunar. În premieră, acest produs este disponibil şi pentru persoanele fizice”, scrie economica.net.

„Oferta noastră de leasing operaţional face automobilele premium semnificativ mai accesibile, asigurând o rată lunară de până la trei ori mai mică în comparaţie cu leasingul financiar. Prin alegerea leasingului operaţional, clientul plăteşte doar diferenţa până la valoarea de piaţă de la finalul perioadei de utilizare aleasă, mai exact deprecierea. Mărcile noastre își mențin în timp o valoare de piața ridicată, de aici avem avantajul unui cost lunar redus”, a explicat Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services România şi Bulgaria.

Funcţionând ca o formă de închiriere, contractul se poate face fără avans (fără prima rată majorată). Suplimentar, în rata de leasing operaţional sunt incluse o serie de servicii: asigurare CASCO şi RCA, ITP, revizii complete, garanţie extinsă, impozit.

„De exemplu, pentru modelul BMW 320i xDrive cu un pachet de opţionale şi un preţ de achiziţie de 38.722 de euro fără TVA, rata lunară este de 449 Euro fără TVA, cu prima rată majorată de 15,7%. Rata are două componente – rata de chirie, de 290 de euro fără TVA, şi serviciile, de 159 de euro cu TVA. Perioada de finanţare este de 36 de luni, cu un rulaj anual de 10.000 km”, mai scrie economica.net.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate