Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

BORȘA – Arbori tăiați, abandonați pe un drum forestier

Publicat cu

pe

Sâmbătă, 11 decembrie a.c., la ora 17.05, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în continuarea străzii Birț, au loc tăieri ilegale de material lemnos. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că, în cantonul silvic au fost găsite opt trunchiuri de arbori de esență fag, material lemnos care se afla abandonat pe marginea drumului forestier. Reprezentanții Ocolului Silvic Borșa au inventariat materialul lemnos, rezultând cantitatea de 5,82 metri cubi lemn foc fag, ulterior.

Ulterior, polițiștii din Borșa au fost sesizați din nou cu privire la faptul că, la aproximativ 25 de metri de locație, au mai fost identificate alte 7 trunchiuri de arbori de esenţă fag, care se aflau abandonate pe marginea drumului forestier. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4,336 metri cubi lemn foc fag.
Întreaga cantitate a fost predată în custodie, urmând ca polițiștii să efectueze verificări cu privire la proveniența întregii cantități de material lemnos și tragerea la răspundere penală a persoanelor bănuite de comiterea faptei.

foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate