ACTUALITATE

BORȘA – Pieton accidentat de un șofer de 73 de ani

Publicat cu

pe

Ieri, 01 martie, la ora 10.51, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.N. 18 în Borşa, strada Libertății, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 73 de ani din Moisei, a acroșat un bărbat de 46 de ani din Borșa, care s-a angajat în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat de un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Borşa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea acestuia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informează reprezentanții IPJ Maramureș.

Totodată, victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version