Connect with us

ADMINISTRATIE

BORȘA – Zece blocuri din Borșa vor fi reabilitate cu bani europeni

Publicat cu

pe

S-a închis termenul de depunere a ofertelor pentru 10 blocuri de locuit din Borsa. Este vorba de blocurile de pe strada Victoriei, de pe Alea Tineretului și de pe strada Floare de Colț.

Două firme au depus oferte pentru proiectare și execuție lucrări. În termen de maxim 90 de zile va fi desemnat câștigătorul licitației, apoi acesta va avea la dispoziție 60 de zile pentru realizarea proiectului tehnic, după care se va da ordinul de începere a lucrărilor.

„Modernizarea blocurilor de locuințe din acest lot este posibilă datorită finanțării din fonduri europene, prin PNRR. Locatarii acestor locuințe sunt primii beneficiari ai proiectelor de reabilitare termică a tuturor blocurilor de locuit din Borșa Centru și Baia Borșa. Urmează și celelalte clădiri de locuințe prin diverse programe de finanțare, atât prin fonduri europene cât și prin fonduri guvernamentale.
Următorul lot de blocuri care va intra în procesul de reabilitare va fi cel de pe zona Râturi”, precizează Sorin Ioan Timiș, primarul orașului Borșa.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate