Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

BOX OFFICE- Noul film al francizei „Scream” detronează „Spider-Man” de pe prima poziţie a box-office-ului

Publicat cu

pe

Noul film al francizei „Scream” a intrat pe prima poziţie a box office-ului nord-american în acest weekend, confirmând apetenţa publicului pentru filmele de groază şi detronând „Spider-Man”, rămas timp de o lună în fruntea clasamentului, potrivit estimărilor provizorii ale firmei de specialitate Exhibitor Relations, publicate duminică, notează AFP.

Pelicula a obţinut încasări de 30,6 milioane de dolari în cinematografele din SUA şi Canada de vineri până duminică şi ar urma să ajungă la 35 de milioane de dolari până la sfârşitul weekendului prelungit, care include luni Martin Luther King Jr. Day, zi liberă în SUA.

La 25 de ani după o serie de crime brutale care au şocat liniştitul oraş Woodsboro, un nou criminal îmbracă masca Ghostface şi începe să atace un grup de adolescenţi pentru a reînvia secrete groaznice din trecutul oraşului. În cel de-al cincilea film al francizei, Sidney Prescott se întoarce în oraşul său natal pentru a descoperi identitatea autorului acestei noi serii de crime brutale.

Noua peliculă este primul lungmetraj din seria „Scream” care nu este regizat de Wes Craven, decedat în 2015, deşi noii realizatori – Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett – au respectat în mare parte caracteristicile genului „gore” care au făcut din asasinul fantomă Ghostface o „legendă” culturală.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate