Connect with us

SPORT

BUCURIE – Moș Nicolae a adus daruri copiilor de la Academia de Handbal “Alexandru Csepreghi”

Publicat cu

pe

Moș Nicolae nu i-a uitat nici pe micuții handbaliști de la Academia de Handbal “Alexandru Csepreghi” din Baia Mare.

„Copii, părinți, bunici, frați și surori, cu toții ne-am adunat ieri sa ii sărbătorim pe cei mici. Și pentru ca au fost cuminți, Moș Nicolae a venit și el cu daruri, dar mai ales cu o seara plină de distracție si jocuri. Am ras, am ținut galerie si ne-am bucurat de fiecare gol. Va mulțumim din suflet ca faceți parte din familia noastră! Suntem mândri de voi!”, au transmis reprezentanții Academiei de Handbal “Alexandru Csepreghi”.

Academia “Alexandru Csepreghi” este un club de handbal inființat în anul 2021,ce funcționează ca o societate non-profit și are ca scop atât activitatea sportivă pentru amatori cât și cea de performanță.
Ideea înființării acestui club a prins contur din dorința celor doi buni prieteni și coechipieri Daniel Bera și Alexandru Csepreghi de a promova handbalul în rândurile copiilor, determinându-i să îndrăgească acest sport nobil precum și ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulți să-și dorească să îmbrățișeze această disciplină sportivă și să devină campionii de mâine ai handbalului.
Cu o experiență de 15 ani, antrenorii Pasca Pop Maria si Pasca Pop Victor completează staff-ul tehnic.

 

Print Friendly, PDF & Email
Citeste mai mult
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate