SPORT

C. DANCIU (antrenor CS Minaur) – „În continuare este important să acumulăm mai multe puncte decât ocupanta locului 3”

Publicat cu

pe

CS Minaur a învins cu 1-0 (0-0) pe CA Oradea și a revenit pe primul loc al Seriei 10 din Liga 3, la un punct distanță față de formația bihoreană. Cu etapă înainte de începerea play-off-ului, antrenorul băimărenilor, Ciprian Danciu, spune că poziția de lider nu contează în acest moment, importantă fiind clasarea pe unul dintre primele două locuri la finalul play-off-ului.

Ciprian Danciu a mai spus că toată săptămâna echipa s-a antrenat pe terenul II, care se prezintă în condiții proaste, pentru a menaja gazonul stadionului Viorel Mateianu pentru partida cu CA Oradea.

„A fost unul dintre puținele meciuri în care nu am primit gol. Probabil că miza acestei partide și-a pus amprenta pe joc. Adversarii au venit cu lecția învățată foarte bine nu au ieșit deloc, au stat la ciupelă. Probabil ei și-au făcut alte calcule. Noi ne-am dorit să câștigăm, deși ne-au lipsit jucători importanți (nr. P. Petre, Mondragon, Stănescu), dar una peste alta jocul în ansamblu mă mulțumește, dar și mai mult mă mulțumește rezultatul.

Acum, locul 1 nu înseamnă prea mult. Este important să acumulăm mai multe puncte decât ocupanta locului 3. Cu cât suntem la o distanță mai mare de ocupanta locului 3, cu atât suntem mai aproape de barajele de promovare în Liga 2”, a declarat Ciprian Danciu, antrenorul echipei CS Minaur.

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version