Connect with us

ACTUALITATE

CAMPANIE UMANITARĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadoul din cutia de pantofi-darul tău de Praznicul Nașterii Domnului

Publicat cu

pe

Jandarmii maramureșeni, alături de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Baia Mare și de Catedrala Episcopală ,,Sfânta Treime” din Baia Mare, participă la campania umanitară ,,Cadoul din cutia de pantofi-darul tău de Praznicul Nașterii Domnului!”

„Anul acesta, copiii vor primi daruri și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș. În ultimele săptămâni, jandarmii maramureșeni s-au mobilizat și au cumpărat alimente, jucării, hăinuțe și dulciuri pentru copiii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Jandarmii au răspuns da, campaniei umanitare „Cadoul din cutia de pantofi-darul tău de Praznicul Nașterii Domnului”, iar prin grija voluntarilor darurile vor ajunge la cei mici.
În fiecare an, jandarmii maramureșeni încearcă să-l aducă pe Moș Crăciun în casele și sufletele unor persoane aflate în situații dificile. Gândul că putem fi alături de cei care au nevoie ne bucură mult. Să fim speranță pentru cei din jur!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate