Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

CÂMPIA TINERETULUI – S-a pus să-și alăpteze copilul și a adormit

Publicat cu

pe

Incident mai puțin obișnuit în Baia Mare zilele trecute. O mamă care s-a pus pe spațiul verde din zona Stadionului Municipal a adormit lângă copil. Nu asta a fost problema, ci faptul că trecătorii au crezut că mama se simte rău și au alertat autorităților.

„În data de 29.07.2024, orele 13.40, a fost sesizat faptul că pe zona verde de lângă Stadionul Municipal Viorel Mateianu este o persoană întinsă cu un copil lângă ea, posibil să se simtă rău. La fața locului persoana în cauză a fost identificată, a menționat că se pusese pe iarbă pentru a alăpta și a adormit lângă copil. A sosit și soțul acesteia care le-a preluat și transportat înspre domiciliul lor, cu autoturismul personal.

În data de 29.07.2024, orele 20.50, echipajul care efectua serviciul în zona Aleea Dobrogei a fost sesizat de către cetețeni că un copil a sărit în fața unui autoturism, nefiind accidentat. Minorul de 4 ani a fost identificat și predat bunicii acestuia, care a fost avertizată verbal pentru lăsarea fără supraveghere a minorului, În data de 29.07.2024, orele 08.27, a fost sesizat faptul că pe trotuarul din proximitatea Pieței Albina se comercializează produse lactate, persoana în cauză fiind identificată și sancționată contravențional, În data de 30.07.2024,orele 16.08, a fost sesizat faptul că pe Aleea Serelor sunt 2 persoane care împrăștie gunoiul din recipientele stradale, la fața locului acestea au fost identificate și sancționate contravențional.

În data de 30.07.2024, orele 20.00 a fost sesizat faptul că la un magazin de pe Bd Unirii este o persoană care apelează la mila publică, la fața locului aceasta a fost identificată și sancționată contravențional. În data de 30.07.2024, orele 01.30, a fost sesizată tulburarea liniștii publice în locul de joacă din Parc Regina Maria. La fața locului au fost identificate mai multe persoane care erau cu copii la locul de joacă, li s-au adus la cunoștință faptul că este o oră târzie și copiii deranjează prin gălăgia produsă, au înțeles și s-au deplasat către domiciliile lor,

În data de 31.07.2024, orele 13.36, a fost sesizat faptul că la Turnul lui Ștefan din Piața Cetății este o persoană recalcitrantă, la fața locului a fost identificat un tânăr care era sub influența alcoolului sau a substanțelor psihotrope, era doar în slip, lovea cu pumnii și picioarele în ușa de acces în turn, a fost necesară folosirea forței pentru imobilizare. A fost solicitat un echipaj de la SAJ care l-a preluat și transportat la UPU,

În data de 01.08.2024, orele 11.15, a fost sesizat faptul că pe Câmpul Tineretului este o rulotă în parcarea Stadionului Municipal Viorel Mateianu, iar persoanele, care sunt si cu copii, au montat mese, scaune, cu intentia de a sta acolo, la fața locului au fost identificate persoanele în cauză si  li s-a pus în vedere să adune ceea ce au pus lângă rulotă și să caute un loc de campare. În data de 02.08.2024, orele 22.12, a fost sesizat faptul că la locul de joacă de pe str. G. Enescu este gălăgie, la fața locului au fost identificate două familii cu mai mulți copii, unuia dintre copii, de 4 ani, i-au sărbătorit ziua de naștere, motiv pentru care i-au adus  la locul de joacă, nu și-au dat seama că deranjează locuitorii din zonă, au părăsit zona. În perioada menționată au mai fost un număr de 2 sesizări privind aspecte de comerț stradal, persoanele au fost identificate si sanctionate contraventional, un număr de 21 fapte de cersetorie in intersectii respectiv parcarile de la supermarketuri, sau la scările unor imobile, unde la fel persoanele au fost identificate si sancționate contraventional,  de asemenea un numar de 8 sesizări privind tulburarea linistii publice care nu s-au confirmat”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo