SPORT

CAMPIONATUL EUROPEAN U21 – Anglia, Ucraina, Spania și Israel vor juca în semifinale

Publicat cu

pe

Selecţionatele de tineret ale Spaniei şi Israelului s-au calificat, sâmbătă, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din România şi Georgia.

Spania, care a câştigat grupa României, a dispus de Elveţia cu scorul de 2-1, după prelungiri, pe Stadionul Giuleşti din Bucureşti.

Sergio Gomez (68) a deschis scorul pentru iberici, Elveţia, viitoarea adversară a României în preliminariile ediţiei din 2025, a egalat in extremis prin Zeki Amdouni (90+1), dar Juan Miranda (103) a reuşit golul victoriei echipei Spaniei în prelungiri.

În penultimul act, Spania va înfrunta câştigătoarea din meciul Franţa – Ucraina.

Israelul a trecut de Georgia cu 4-3, la loviturile de departajare, după ce scorul a fost egal, 0-0, la capătul prelungirilor de la Tbilisi.

Selecţionatele Angliei şi Ucrainei s-au calificat, duminică, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din România şi Georgia.

Anglia a trecut în sferturi de Portugalia cu 1-0, la Tbilisi, prin golul marcat de Anthony Gordon (34).

Englezii au un parcurs perfect, cu patru victorii consecutive şi niciun gol primit.

În alt sfert de finală, Ucraina a dispus de Franţa cu scorul de 3-1, la Cluj-Napoca. ”Les Bleuets” au deschis scorul prin Ryan Cherki (19), dar apoi Ucraina a punctat prin Gheorghi Sudakov (32 – penalty, 44) şi Artem Bondarenko (86).

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version