Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

 Când fostul vrea sa devină actualul președinte al CJ Maramureș – Nu ai făcut ce trebuia când trebuia

Publicat cu

pe

Lui Gabriel Zetea probabil i-a fost doar dor de vremurile în care era președinte al Consiliului Județean Maramureș. A fost și vicepreședinte și ce bine era să tot critici pe toată lumea. Era bine atunci, aveai totul la îndemână, mai ales critica. Când promitea că face multe și nu a făcut nimic. Când îl critica pe Mircea Man că nu face nimic și apoi a venit rândul lui și.. la fel. Și-a dat seama că a fi președinte al CJ Maramureș nu e chiar așa ușor și a ratat ocazia. Acum vine din nou și cere votul. De ce ai fi mai bun acum decât ai fost acum 4 ani? Nu ai făcut atuncu ce trebuia să faci și acum ne ceri votul iarăși? E dreptul tău, dar nu înseamnă că maramureșenii uită că ai fost liderul administrației județene și nu ai finalizat proiectul de la Fărcașa, spre exemplu.

Nu uită când pe locuitorii din Petrova, care i-au cerut asfalt pe legătura cu Bârsana, i-a ignorat, dar care acum au asfalt datorită lui Ionel Bogdan, care i-a ascultat și le-a îndeplinit dorința. Un Zetea care promovează un primar, cel din Petrova, despre care marea majoritate din comună nu are cuvinte de laudă și care spune că a făcut, dar nu spune că a făcut drumuri în bătaie de joc, despre care ziarmm.ro, a scris. Sunt reclamații ale oamenilor care s-au săturat de promisiuni din 4 în 4 ani și care acum așteaptă rezolvarea problemei.

Un Petrovai care ar fi trebuit să rezolve problema oamenilor care s-au săturat să fie bătaia de joc a celor din Primăria Petrova. Zetea a mai promis și alte lucruri care nu s-au făcut. Cum ar fi groapa de gunoi de la Fărcașa, care se va finaliza în mandatul lui Ionel Bogdan. În timpul cât Zetea era președintele CJ Maramureș s-au plătit bani serioși pentru a rezolva această problemă. Care nu s-a rezolvat, dar banii s-au dat. Și atunci de ce Zetea vrea înapoi la județ?

Oricum, dacă pierde alegerile, va fi de domeniul istoriei politicii locale. Știm deja că sunt unii care s-au cam săturat să fie conduși de unul ca Zetea, care a uitat de unde a plecat și căruia funcția i s-a urcat la cap.

24news.ro

Actualitate

YHP Logo