IMPORTANT

CONTRABANDĂ – Focuri de armă trase de polițiștii de frontieră maramureșeni. Au urmat percheziții în Vișeu de Sus

Publicat cu

pe

În data de 27.10.2023, la ora 15:45, o patrulă a Poliţiei de Frontieră în timp ce executa misiunea de supraveghere a frontierei de stat, pe raza localităţii Bistra, jud. Maramureş, în zona numită “Şendreschii”, pe direcţia stâlpului de frontieră 341, la aproximativ 2 km de la linia de frontieră către interior, a observat un grup de cinci persoane care se deplasau dinspre frontiera de stat spre interiorul localităţii Bistra şi transportau mai multe colete voluminoase.

Cu această ocazie poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, după care au executat cu armamentul din dotare un număr de patru focuri în plan vertical, din cauza terenului accidentat şi a zonei împădurite nu au putut fi reţinute persoanele.
În locul în care au fost observate persoanele, au fost descoperite un număr de 10 colete asemănătoare celor folosite la ambalarea ţigărilor de provenienţă extracomunitară, iar în interiorul celor 10 colete a fost descoperită cantitatea de 4.996 pachete de ţigări, marca Jin Ling, cu timbru Duty Free, provenite din contrabandă.

„La data de 24.10.2024, în baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vişeu de Sus, au fost efectaute trei percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate un număr de 6 telefoane mobile şi 5 staţii de emisie recepţie, urmând ca cercetările din dosar să continue în vederea identificării şi tragerii la răspundere a făptuitorilor”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

foto arhivă

Adauga comentariu

Actualitate

Exit mobile version