Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

CHICAGO – Deputatul Florin Alexe a participat la Forumul Liderilor Internaționali

Publicat cu

pe

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a participat la Chicago la Forumul Liderilor Internaționali, unde a luat parte la o dezbatere cu Lordul George Robertson, un renumit politician britanic.

”În cadrul Forumului Liderilor Internaționali, organizat de NDI (National Democratic Institute), am participat la o dezbatere substanțială cu Lordul George Robertson, un renumit politician britanic.

Lordul George Robertson a fost întotdeauna un susținător puternic al intereselor țării noastre. A ocupat funcția de secretar general NATO în anul 2002, atunci când România a fost invitată să adere la Alianţa Nord-Atlantică la Summit-ul NATO de la Praga.

De asemenea, la Convenția Democrată, m-am întâlnit cu Jacinda Ardern, fost prim-ministru al Noii Zeelande. A reacționat ferm în timpul crizei cauzate de pandemia de COVID-19 și după atacurile teroriste din Christchurch, dovedind că este un lider puternic. Prin modul demn în care a condus guvernul, a devenit un model pentru toate femeile din întreaga lume care vor să se implice în politică. Împreună, construim un viitor sustenabil!”, a declarat Florin-Alexandru Alexe.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo