Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

CINEMA – ”The Garfield Movie”, pe primul loc în box-office-ul nord-american

Publicat cu

pe

„The Garfield Movie” a preluat conducerea în box-office-ul nord-american în a doua săptămână de proiecții, conform estimărilor de duminică ale firmei de specialitate Exhibitor Relations, relatează AFP.

Adaptarea cinematografică a noilor aventuri umoristice ale celebrului motan pasionat de lasagna, cu Chris Pratt în distribuție și produsă de Sony, a avut încasări de 14 milioane de dolari între vineri și duminică, dominând astfel box-office-ul. Pe locul al doilea se află „IF”, povestea unei tinere care poate vedea creaturi imaginare, cu Cailey Fleming și Ryan Reynolds în distribuție, care a obținut încasări de 10,8 milioane de dolari.

Deși a fost la egalitate cu „Garfield” pe primul loc în weekend-ul prelungit de Memorial Day din Statele Unite, cel de-al cincilea episod din saga post-apocaliptică Mad Max, „Furiosa: A Mad Max Saga”, cu Anya Taylor-Joy în rol principal, s-a clasat doar pe locul al treilea, cu încasări de 10,75 milioane de dolari. Pe locul al patrulea se situează „Kingdom of the Planet of the Apes”, cel mai recent film din franciza „Planeta Maimuțelor”, cu încasări de 8,8 milioane de dolari.

Filmul de acțiune „The Fall Guy”, produs de Universal și avându-l pe Ryan Gosling în rolul unui cascador experimentat, a ocupat locul al cincilea, cu încasări de 4,2 milioane de dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate