Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

CIRCARI ALEȘI – George Simion și Diana Șoșoacă s-au bălăcărit în Senat

Publicat cu

pe

Liderul AUR George Simion a provocat miercuri un nou scandal în Parlament, bălăcărindu-se cu fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă să filmeze și l-a întrebat la rându-i „contra violurilor ce spuneți?”, făcând referire la adolescenta de 17 ani care a acuzat că a fost violată la Școala de Vară a partidului AUR.

„E o minciună a sistemului. Nu erau membri AUR, doamnă”, i-a replicat Simion, însă remarca a stârnit-o și mai tare pe Șoșoacă.

„Cum vă permiteți să acuzați o fată că ea e vinovată că voi ați îmbătat-o și violat-o? Cum e posibil să veniți aici să stricați ședința Senatului când membrii AUR au îmbătat și violat o fetiță de 17 ani. Nu vă e rușine? Plecați afară din Senat, că aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Lăsați circul și mizeria, vă rog frumos, ieșiți afară”, a strigat Șoșoacă la Simion.

Ei i s-a alăturat în acuzații și senatoarea neafiliată Rodica Boancă, ce i-a reproșat de asemenea lui Simion că e responsabil de ce s-a întâmplat cu adolescenta de la Școala de Vară.

„Ieri ziceați că am fost eu acolo, mincinoaso”, i-a răspuns și ei Simion.

În acest timp a continuat să țipe și Șoșoacă: „Apărați violatorii și vă bateți joc de copii. Cine răspunde pentru fetița aia? Pleacă de aici, susținător de violuri și de violatori! Unde vă e responsabilitatea de politician?”.

„Hai, hai, zât. Deci îl susțineți pe Ciolacu, pesedistelor”, le-a răspuns liderul AUR.

La plecare Simion i-a aruncat o ultimă jignire Dianei Șoșoacă: „Mă încurci cu fizicul tău. Du-te pupă-l pe Ciolacu”.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate