Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

CJ MARAMUREȘ – Bani pentru modernizarea și reabilitarea școlilor speciale din județ

Publicat cu

pe

În ședința de astăzi a Consiliului Județean Maramureș, aleșii județeni au adoptat mai multe hotărâri privind realizarea de investiții importante pentru Maramureș.

Proiectele cu finanțare prin Administrația Fondului de Mediu reprezintă investiții importante pentru executivul CJ Maramureș. În acest sens, astăzi au fost adoptate hotărârile prin care Consiliul Județean Maramureș va participa la ”Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice” în care își desfășoară activitatea Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Vișeu de Sus, Casa de tip Familial Coșbuc din Municipiul Sighetu Marmației și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Municipiul Baia Mare.

Aceste proiecte au o valoare totală de 11 milioane de lei, iar scopul realizării acestora este de a asigura un nivel de confort microclimatic în spațiile în care își desfășoară activitatea copiii, personalul didactic și administrativ din cadrul celor trei centre. În ceea ce privește reabilitarea și modernizarea a celorlaltor școli de educație incluzivă de la nivelul județului Maramureș, acestea vor fi depuse spre finanțare prin Programul Operațional Regional (POR).

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate